Svingbanen er for kort til Bakkedraget

Når man kommer på Kongevejen fra nord og vil svinge ind på Bakkedraget, er det med bange anelser

Der er faktisk ingen svingbane for de bilister, som vil ind på Bakkedraget. Foto: AOB

Der er faktisk ingen svingbane for de bilister, som vil ind på Bakkedraget. Foto: AOB

En af AOBs læsere, Morten Løgager, skriver, at svingbanen fra Kongevejen ind på Bakkedraget næsten ikke er eksisterende. Han skriver: "Jeg håber meget, at man kan skære 1-1,5 meter af midterhellen, således at man kan holde i svingbanen - uden at bilens bagende stikker ud på selve Kongevejen. Det kan man ikke i dag - og jeg er oprigtigt nervøs, hver gang jeg/vi skal dreje. Jeg prøver at 'rette bilen op', så jeg holder lige - men gør man det, så kan man næsten ikke få drejet bilen ind på Bakkedraget efterfølgende."

Koster menneskeliv?
Morten Løgager fortsætter: "Jeg er overbevist om, at den nuværende løsning kommer til at koste menneskeliv. Hvis en bilist på Kongevejen overser, at der holder en bil som skal svinge - så vil den svingende bil blive skubbet over i den modsatte trafik. Jeg har stadig min gode kollega i erindring, som blev dræbt i en sådan situation."

"Kan vi dog ikke godt få lidt mere plads til at dreje?" slutter Morten Løgager.


Denne artikel er i serien "Bemærkninger til den renoverede Kongevej".

LÆS OGSÅ:
1 - Hastighedsskiltningen er ikke i orden
2 - Kommunen har lyttet til skiltekritikken
3 - Bussen blokerer totalt for udsynet
4 - 50 km i timen på Kongevejen
5 - Også midt på dagen er der bilkøer
6 - P-båsene er ikke optimale