Kommunen har lyttet til skiltekritikken

Flere Blovstrød-borgere havde klaget over den mangelfulde skiltning i forbindelse med Kongevejens hastighedsændring - nu er det bragt i orden

Nu har kommunen fældet et mindre træ, som totalt skyggede for skiltet med ophævelsen af 50 km/t. Nu kan man tydelig se, hvornår man forlader Blovstrød, når man køre mod syd. Foto: AOB

Fældet et træ
Vi skrev en artikel sidst i august måned om den mangelfulde hastighedsskiltning på Kongevejen i forbindelse med, at nu var den fremtidige hastighed på 50 km/t trådt i kraft. Man kunne bl.a. ikke se, når man kørte ud ad byen mod Birkerød, hvornår de 50 km/t var ophævet, idet det opsatte skilt helt blev dækket af et mindre træ. Nu har kommunen fældet træet, så nu er man ikke mere i tvivl om, hvornår man må køre 80 km/t.

Skilt vendt om
En anden anke, vi skrev om, var, når man kom fra Sortemosevej og skulle ud på Kongevejen ved T-krydset, så mødte man et Blovstrød-byskilt, der angav, at man kun måtte køre 50 km/t,  men blot 25 meter længere fremme var der et nyt skilt, som viste, at man godt måtte køre 60 km/t. Folk, som ikke var kendt i området, kunne derfor tro, at man også  måtte køre 60 km/t på Kongevejen.

Nu har kommunen indset den misvisende skiltning og lyttet til vor kritik. De har efterfølgende simpelthen fjernet 60 km-skiltet - eller rettere sagt - vendt det om, så det viser 60 km/t for de bilister der køre mod Lillerød.

Nu er 60 km/t-skiltet vendt om, så man er ikke mere i tvivl om, at man nu kun må køre 50 km/t. Foto: AOB