To nye indbrud i Blovstrød

I løbet af i går, lørdag, er der begået to indbrud i Blovstrød.

Maskerede indbrudstyve på spil i Rema 1000. Arkivfoto: AOB

Maskerede indbrudstyve på spil i Rema 1000. Arkivfoto: AOB

INDBRUD  To indbrud er blevet begået her i Blovstrød i løbet af lørdagen. Det første fandt sted i Rema 1000, hvor to gerningsmænd brød ind i butikken før åbningstid ved hjælp af et koben. Det skriver Amtsavisen og uddyber:

I butikken stjal de to personer tilsyndeladende ikke noget, oplyser Nordsællands Politi. "Det kan enten skyldes, at de var der for at rekognoscere eller fordi de blev forstyrret af alarmen," oplyser vagthavende.

De to personer var begge iført masker, og beskrives begge som værende 18-25 år, 170-185 cm. høje og slanke af bygning. Den ene var mørkhåret og havde et hageskæg, fremgår det af videoptagelser fra stedet.

Indbrud på Kløvervej
Et andet sted i Blovstrød blev der også begået et indbrud i går. Det var i en villa på Kløvervej, og det skete mellem klokken 16:30 og 18:00.

Tyvene kom ind ved at brække sålbænken under et vindue i stykker, og der er blevet stjålet smykker. Politiet oplyser, at der er fundet tydelige sålaftryk fra to personer i forbindelse med efterforskningen.

LÆS MERE OM INDBRUDET PÅ KLØVERVEJ: HER