Når kolesteroltallet er højt

Hjerteforeningens Allerød-afdeling inviterer til foredrag.

Foredraget holdes af klinisk diætist Lotte Juul Madsen, som bl.a. vil sætte fokus på, om det er nødvendigt at tænke over kostvanerne, hvis man får kolesterolsænkende medicin.

Foredraget holdes af klinisk diætist Lotte Juul Madsen, som bl.a. vil sætte fokus på, om det er nødvendigt at tænke over kostvanerne, hvis man får kolesterolsænkende medicin.

FOREDRAG  "Sådan skal du spise, når kolesteroltallet er højt". Dét er titlen på et foredrag, som Hjerteforeningens Allerød-afdeling arrangerer på Kirkehavegård tirsdag, den 30. januar fra kl. 19:00 til kl. 20:00.

Foredraget holdes af klinisk diætist Lotte Juul Madsen. Hun vil blandt andet sætte fokus på, om det er nødvendigt at tænke over kostvanerne, hvis man får kolesterolsænkende medicin, hvorfor man ikke skal stege i kokosfedt, om det er fup med fuldkorn, og hvad man kan gøre ved den søde tand.

Lotte Juul Madsen har 16 års erfaring som klinisk diætist og har arbejdet på Gentofte Hospital, Hvidovre Hospital, Herning Sygehus, Privathospitalet Hamlet og Køge Sygehus, inden hun kom til Hjerteforeningen i København.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne. Efter foredraget er der en pause, hvor Hjerteforeningen byder på vand, vin og knækbrød.

Derefter holdes generalforsamling, hvor dog kun medlemmer af Hjerteforeningen har stemmeret.