Festlig koncert i Blovstrød Sognegård

Mød op til en festlig dag med Ingeborg Børch og Jacob Beck.

Det bliver en eftermiddag, der både kan få smilebåndet på gled, og måske også lokke en tåre frem. Ingeborg Børch kan det hele, og Jacob Beck binder programmet sammen med historier og anekdoter. Pressefoto

KONCERT På mandag, den 27. marts kl.14:00 bliver en festlig dag, når den charmerende og alsidige sangerinde Ingeborg Børch sammen med pianisten Jacob Beck byder på et særdeles blandet program.

Musikken bliver fra det glade og lette repertoire, men ikke udelukkende. Glæd jer til evergreens af bl.a. Lloyd Webber og Kai Normann Andersen, men også til at slå et smut om opera med bl.a. den oprørske og forføreriske Carmen. Der vil være romancer fra den danske sangskat og et par af Edith Piafs geniale sange. Og sørme om Ingeborg Børch ikke også kan synge argentinsk tangomusik og Piazolla.

Det bliver en eftermiddag, der både kan få smilebåndet på gled, sætte energien i vejret og måske også lokke en tåre frem. Ingeborg Børch kan det hele, og Jacob Beck binder programmet sammen med historier og anekdoter.

Alle er meget velkomne til denne store oplevelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET