Modernisering af hærens mandskabs- og materiale-faciliteter

På Høvelte Kaserne opfører Forsvars-ministeriets Ejendomsstyrelse tre nye bygninger bl.a. for at sikre et forbedret arbejdsmiljø.

Projektet omfatter etableringen af tre nye bygningsblokke bestående af to garagebygninger. Fælles for de tre bygninger er, at de opføres ens med samme materialeholdning med bl.a. indfarvede sorte sandwichelementer i beton. Indgange vil blive markeret med en signalgul farve. Illustration: Rørbæk og Møller Arkitekter.

NYBYGGERI Den 15. februar skrev AOB om opstarten til en stor udvidelse på Høvelte Kaserne, hvor flere store gravemaskiner var igang med at terrænregulere for nye bygninger LÆS HER.

Projektet omfatter etableringen af tre nye bygningsblokke bestående af to garagebygninger, hvoraf den ene er med mandskabs faciliteter og et nyt moderne værksted. Bygningerne udgør i alt ca. 7.400 m2. Derudover etableres nye belægninger, installationer, regnvandsbassin og et perimeterhegn, som er det ydre hegn omkring selve kasernen.

Byggeriet opføres for at forbedre faciliteterne til garagering og sikre forbedret arbejdsmiljø for medarbejderne på kasernen. Bygningerne opføres efter et standard-koncept, som opføres på mange af Hærens garnisoner i hele landet.

Projektet startede i januar i år og forventes afsluttet i december 2024.

Dagligt kører store jordtransporter med SCT’s 7-akslede lastbiler fra pladsen. Foreløbig er der tale om jordarbejde, men snart begynder transport med byggematerialer. Foto: Niels Kirkegaard

FAKTA:
Bygherre og projektledelse: Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Totalrådgiver og ingeniør: Ingeniør’ne A/S
Arkitekt: Rørbæk og Møller Arkitekter A/S
Bygggeledelse og arbejdsmiljøkoordinator: Rørbæk og Møller Arkitekter A/S
Fagtilsyn: Aksel V. Jensen
Hovedentreprenør: LM BYG A/S


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET