300 spejdere til Blovstrød i weekenden

I den kommende weekend bliver der tale om en kæmpe-fælles spejderlejr på spejdergrunden her i Blovstrød. Man starter allerede om fredagen kl. 18:00.

Det forventes, at der kommer 300 spejdere til dette store spejderarrangement. Arkivfoto: Flemming Nyberg/AOB

Det forventes, at der kommer 300 spejdere til dette store spejderarrangement. Arkivfoto: Flemming Nyberg/AOB

SPEJDERLEJR Samtlige spejdergrupper i Allerød Kommune (Dvs. Blackfoot spejder i Blovstrød, Palnatoke,1. Lillerød og KFUM Lynge) skulle i september 2020 for første gang i mange år, have afholde en fælles spejderlejr på spejdergrunden i Blovstrød.

Dette var man desværre nødt til at udsætte et år, men nu kan det så endeligt blive til noget, og derfor afholder man ”Allerødlejr 2020” i weekenden den 10.-12. september - et kæmpe fælles spejderarrangement på spejdergrunden her i Blovstrød.

Man mødes på P-pladsen ved NIRAS fredag, den 10. september kl. 18:00 og gå i samlet optog til spejdergrunden med tambourkorpset som vil spille. Herefter skal der bygges lejr op og produceres mad.

Lørdag formiddag skal man bygge et Tivoli med svævebane, katapulter, kæmpe-skov-bane, forhindringsbane, porcelænskast, andedam og meget andet. Tivoliet åbner kl. 13:00, hvor snoren klippes over. Herefter kan spejderne prøve Tivoliet frem til kl. 16:00.

 Søndag skal der tages et dronebillede, hvor spejderne i fællesskab danner ordet ”ALLERØDLEJR 2020” og herefter skal Allerøds sejeste spejdergruppe findes ved forskellige prøver.

 Det er forventningen, at der kommer 300 spejdere inkl. ledere.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET