Byudviklingspuljen skal nu behandles af TEPM-udvalget

I budgettet til Blovstrød er der for 2021 i alt afsat 1,4 millioner.

Der skal bl.a. ses på tiltag ved den kommende sti langs Drabækken frem til Blovstrøds enge. Manipuleret foto: AOB

Der skal bl.a. ses på tiltag ved den kommende sti langs Drabækken frem til Blovstrøds enge. Manipuleret foto: AOB

BYUDVIKLING TEPM-udvalget skal ved mødet nu på tirsdag bl.a. godkende den videre proces for anvendelse af byudviklingspuljemidlerne samt godkende igangsætningen af planerne med udførelse i 2021.

Der er i budget 2021-2024 i alt afsat 10,8 mio. kr. til byudviklingen i de tre bysamfund (Lynge, Lillerød og Blovstrød), inklusiv den forventede overførsel af ubrugte midler fra budget 2020. Heraf er 3,25 mio. kr. afsat i 2021 og ca. 2,8 mio. kr. ubrugte midler bevilliget til projekter i Allerød bymidte, som forventes overført fra 2020. 

Forslag i Blovstrød
I Blovstrød foreslås der, at der laves tiltag i form af nedslagspunkter, til dels ved opsætning af flere bænke efter behov. Herudover foreslås det, at man ser på tiltag i det grønne område mellem Frugtlunden og Grønningen, som kunne være med til understøtte aktiviteter og ophold. Der foreslås endvidere, at der ses på tiltag ved den kommende sti langs Drabækken på den anden side af Kongevejen.

I Blovstrød ligger et mindre grønt område mellem Humlemarken og Stubmarken, hvor der ligeledes foreslås tiltag, der kan gøre området endnu mere attraktivt. Det samme gør sig gældende for et mindre grønt, kommunalt ejet grønt område ved Sjælsøparken.

Budgettet for 2021 udgør i alt kr. 3,25 mio. kr. og fordeler sig således: Lynge 1,4 mio. kr., Lillerød 0,45 mio. kr. og Blovstrød 1,4 mio. kr.


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET