3456 Blovstrød

Forslag til nyt postnummer til Blovstrød.

Blovstrødborgeren: “Det kunne være lidt sjovt, hvis det sidste ciffer er 6, for så ville det være talrækken 3-4-5-6”. Fotomanipulation: Flemming Nyberg/AOB

POSTNUMMER Borgere og virksomheder, der har adresse i Allerød Kommune, skal ikke længere have postnummer i Birkerød. Det mener byrådsmedlem i Allerød Kommune, Eric Bourgois, som derfor har taget sagen op i byrådet. Han oplyser således, at nogle borgere og virksomheder der bor i Allerød Kommune har et Birkerød-postnummer. Det gælder blandt andet kommunens tredjestørste arbejdsplads Den Kongelige Livgarde og kæmpetrolden Hanna Halerød.

Siden da har han modtaget mange positive henvendelser fra borgere, fortæller han til Sjællandske Nyheder, og PostNord har henvendt sig med et ønske om at komme i dialog.

Blovstrød får sit eget postnummer?
Derudover har Eric Bourgois et andet ønske, som er, at Lillerød får sit eget postnummer. Endvidere har postnummer-problematikken også fået Blovstrød-borgeren, Sigrid Raahauge, til at skrive til Sjællandske Nyheder. Hun er for snart otte år siden flyttet til Blovstrød sammen med sin familie. Sigrid Raahauge har gennem længere tid syntes, at Blovstrød burde have sit eget postnummer i stedet for et Allerød-postnummer.

“Jeg synes, at der er noget stolthed og identitet ved at bo i Blovstrød, og jeg synes, at det er mærkeligt, at der står ‘Allerød’, når man skriver sin adresse. Det er noget, jeg har tænkt på i lang tid. Det er i øvrigt også et problem, når man kigger på boligannoncer i avisen, for der skal de altid skrive i teksten, at det ligger i Blovstrød, da adressen siger Allerød”, siger hun.

Blovstrød vokser stadig
Sigrid Raahauge har endda taget kontakt til PostNord for nogle år siden for at høre om muligheden for at skifte postnummer, men hun fik aldrig et svar tilbage. Hun fortæller selv, at hun anser det for et ’first world problem’, men Sigrid Raahauge synes samtidig, at Blovstrød er ved at vokse sig så stor, at det giver god mening.

“Der bor nu over 3000 borgere i Blovstrød, og som stadig vokser - og vi er næsten ligeså mange som i Lynge, og de har jo deres eget postnummer”.

Hun har også et forslag til, hvad postnummeret kunne være i stedet for det nuværende 3450 Allerød.

“Det kunne være lidt sjovt, hvis det sidste ciffer er 6, for så ville det være talrækken
3-4-5-6”, siger hun.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET