Blovstrød vandt igen - Vi havde den største stemmeprocent i kommunen

Allerød Kommune endte med en stemmeprocent på 91,41 - men i Blovstrød var procenten højest med 94,19.

Der var spænding lige til det sidste om Blovstrød kunne slå sin egen rekord fra 2015, og om vi stadig var det valgsted i kommunen, som havde den højeste stemmeprocent - Blovstrød slog begge rekorder! Foto: AOB

Der var spænding lige til det sidste om Blovstrød kunne slå sin egen rekord fra 2015, og om vi stadig var det valgsted i kommunen, som havde den højeste stemmeprocent - Blovstrød slog begge rekorder! Foto: AOB

GODT GÅET Igen var det på Blovstrød Skole, at stemmeprocenten var højest i Allerød Kommune.

Da alle stemmer var talt op i kommunen viste resultatet følgende: Blovstrød Skole: 94,19, Lillevang Skole Lillerød: 91,81, Lillevang Skole Skovvang: 88,37, Lynge: 89,77, Kratbjergskolen Ravnsholt: 93,64.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET