Champagnen er nu overbragt til Jane

Der var stor deltagelse ved vores fødselsdagskonkurrence, men ikke alle fandt den rigtige løsning.

Jane Wittrup Agger: “Tusind tak – en ære at vinde, og en herlig lille opgave i lineær algebra.” Foto: AOB

Jane Wittrup Agger: “Tusind tak – en ære at vinde, og en herlig lille opgave i lineær algebra.” Foto: AOB

VINDEREN Der var mange som deltog i vores fødselsdagskonkurrence, hvor der var en flaske champagne på højkant. Og lige til det sidste indløb der flere forslag til den lille opgave vi havde stillet. Men som vi skrev var der en fælde, som flere ikke var opmærksom på - og det var reglerne om regnearternes rækkefølge.

Vi måtte trække lod blandt de rigtige løsninger, og det blev Jane Wittrup Agger, som blev den heldige vinder. Jane sagde ved overrækkelsen: “Tusind tak – en ære at vinde, og en herlig lille opgave i lineær algebra - helt rusten er man heldigvis ikke.”

LÆS OGSÅ: Champagnevinderen er fundet

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET