Hærværk på træer ved Blovstrød Enge

Er det bare drengestreger, når ukendte gerningsmænd øver hærværk på træerne i Blovstrød Enge?

Blovstrød Enge er ifølge Blovstrød-borgeren Tine Woldby en slags ingenmandsland, som ingen rigtig tager ansvar for. Nu er træerne for anden gang ramt. Foto: Tine Woldby

Blovstrød Enge er ifølge Blovstrød-borgeren Tine Woldby en slags ingenmandsland, som ingen rigtig tager ansvar for. Nu er træerne for anden gang ramt. Foto: Tine Woldby

HÆRVÆRK Tine Woldbys mand sendte hende et foto med en grædende smiley, da han den 27. april gik tur med deres hund i Blovstrød Enge. Her så han indtil flere afbarkede træer og træer med mærker efter en økse.

”Dette kan træerne på ingen måde overleve, og om det er drengestreger eller kedsomhed ved vi ikke, men det er dybt tragisk, at vi for anden gang skal se hærværk på træerne i Blovstrød Enge,” siger Blovstrød-borgeren Tine Woldby til Allerød Nyt, som refererer videre:

For nogle år siden skete noget lignende (red.: Det var i maj 2017 LÆS HER ), og da ægteparret tog kontakt til politiet, fik de at vide, at det nok bare var drengestreger, hvorefter de lod sagen ligge. Denne gang er fem træer mærket af hærværk, og Tine Woldby er bekymret over, at ingen tilsyneladende gør noget ved det.

Hun oplyser, at Blovstrød Enge er fredede arealer i grænselandet mellem Blovstrød og de militære arealer. Det bruges ifølge hende af mange mennesker i Blovstrød og Sandholmlejren.

Der lå ifølge Tine Woldby en hjemmelavet stenøkse på jorden.

”Det er sandsynligvis bare drengestreger, men mærkerne sidder oppe i voksenhøjde, så det er i givet fald nogle store drenge. Man bliver så ked af at opdage sådan noget. Jeg synes, vi fik en spand koldt vand i hovedet sidste gang, så hvor i himlens navn skal jeg henvende mig? Det er ærgerligt, at alle slår det hen som drengestreger. Jeg synes, at det er grove drengestreger,” slutter hun.

Hærværket er gået hårdt ud over fem af træerne på stedet. Foto: Tine Woldby

Hærværket er gået hårdt ud over fem af træerne på stedet. Foto: Tine Woldby

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET