Rundvisning og event i Widex

Der er nu en invitation til at komme ind bag de ellers lukkede døre hos høreapparats-producenten Widex.

Udover sin runde udformning er Widex' hovedkontor kendt for sin vindmølle, der rejser sig op bag bygningen. Og på bygningens sydfacade er der indlagt solceller. Foto: Widex

Udover sin runde udformning er Widex' hovedkontor kendt for sin vindmølle, der rejser sig op bag bygningen. Og på bygningens sydfacade er der indlagt solceller. Foto: Widex

INVITATION Mange har sikkert ønsket, at komme indenfor i den spændende runde Widex-bygning, som ligger ved Nymøllevej. Det bliver der nu en mulighed for, og på firmaets hjemmeside skriver man: “Som den eneste høreapparats-producent i verden har Widex produktion af høreapparater i Danmark. Det er vi stolte af og vil gerne vise frem til jer.”

Man kommer på en eksklusiv rundtur bag de ellers lukkede døre på Widex-fabrikken i Lynge, og man opfordres til at tage en ven eller et familiemedlem med under armen og bliv klogere på høreapparatets forunderlige verden. 

På turen bliver der mulighed for at se Widex' nyeste høreapparat, Evoke, der sidste år blev lanceret som verdens første intelligente høreapparat. Det tager ved lære af brugernes præferencer og omgivelser, så lyden løbende tilpasses den enkelte bruger.

Der er følgende på programmet:

  • Rundtur bag de lukkede døre i produktionen på Widex

  • Widex produktspecialist fortæller om vores nyeste produkter og fremtidens trends

  • Audiolog fortæller om processen for høreapparat, tilvænning og tilskudsmulighed for nyt apparat 

  • Kaffe og kage

  • Mulighed for tilmelding til GRATIS høretest og skræddersyet rådgivning i Widex’ Service Center

Eventet er gratis., men første event, den 6. juni er allerede nu fuldt booket. Men der er to andre dato-muligheder: Den 13. august kl. 14:00-16:30 og den 22. oktober kl. 14:00-16:30.

Læs mere på firmaets hjemmeside: www.widex.dk.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET