Blovstrød Tennisklubs nye tennishal var et af emnerne ved generalforsamlingen

Til juni står en ny tennishal klar til de 3 tennisklubber i kommunen. Men hvordan bliver fordelingen mellem medlemmerne?

Der skal være rejsegilde den 5. marts på den nye tennishal, som forventes at stå færdig i juni måned. Foto: AOB

Der skal være rejsegilde den 5. marts på den nye tennishal, som forventes at stå færdig i juni måned. Foto: AOB

GENERALFORSAMLING I aftes afholdte Blovstrød TennisKlub den ordinære generalforsamling i Blovstrødhallens cafeteria ‘Spisestedet’.

Der var mødt rigtig mange medlemmer op - bl.a. for at høre om den nye tennishal, som snart står klar til at blive indtaget af de mange spændte spillere. Hallen bliver opført ved Allerød Tennisklubs anlæg men kan benyttes af alle medlemmer fra de 3 tennisklubber, der er i kommunen.

Deltager på lige fod
Formanden for klubben, Gunnar Olsen, sagde bl. a. ved mødet: "Der er lagt op til et tæt samarbejde imellem de tre tennisklubber om hallen, og der vil komme flere aktiviteter i hallen, hvor medlemmer fra de tre klubber kan deltage på lige fod. Der vil ikke blive taget hensyn til klubtilhørsforhold, men alle der ønsker at spille om vinteren, skulle gerne komme til det. Jo mere hallen kan blive booket op, jo bedre synes vi det er.

Formanden for tennisklubben, Gunnar Olsen: “I 2018 har der været to fysiske ting, som har optaget bestyrelsen meget: Renoveringen af ‘Glashuset’, og ikke mindst opførelsen af tennishallen.” Foto: AOB

Formanden for tennisklubben, Gunnar Olsen: “I 2018 har der været to fysiske ting, som har optaget bestyrelsen meget: Renoveringen af ‘Glashuset’, og ikke mindst opførelsen af tennishallen.” Foto: AOB

Ved generalforsamlingen oplyste formanden bl.a. at der i 2018 havde været to fysiske ting, som havde optaget bestyrelsen meget. Det ene var, at klubbens ‘Glashuset’ var blevet nyrenoveret ved hjælp af frivillige hænder, og ved at XL-Byg havde sponsoreret alle materialerne.

Det andet projekt var - som nævnt - den store nye tennishal, som vil stå klar i juli måned. Hallen har været på ønskesedlen i mindst 25 år, inden den kom med på budgettet for 2018, og nu er den under opførelse, og der afholdes rejsegilde den 5. marts, kl.12:30.

Medlemssituationen
Gunnar Olsen oplyste endvidere, at der i 2018 kun havde været en mindre tilgang af nye medlemmer, som pt. er på 207spillere. Men bestyrelsen håber meget, at der vil ske en større tilgang fra de tre nye bebyggelser: Drabæk Huse, Frugtlunden og Grønningen. Man vil senere etablere en større indsats for at gøre tilflytterne opmærksomme på tennisklubbens eksistens.

Efter selve generalforsamlingen bød nestyrelsen på en let anretning serveret af ‘Spisestedet’.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET