Gravearbejde ved søen

Hvad sker det ved Sjælsøparkens sø? Skal søen udvides eller skal der bygges?

Flere har spurgt, hvad det er der sker ved søen ved Sjælsøparken, hvor en kæmpe gravemaskine er i gang omkring søen. Foto: AOB

Flere har spurgt, hvad det er der sker ved søen ved Sjælsøparken, hvor en kæmpe gravemaskine er i gang omkring søen. Foto: AOB

GRAVEARBEJDE Nogle borgere har spurgt AOB, hvad det var, der var ved at ske ved søen ved Sjælsøparken, hvor en kæmpe gravemaskine var i gang omkring søen. Svaret er kort: Der skal hverken bygges eller ske en udvidelse af søen - men blot en oprensning.

I flere dage har der været gang i oprensningen. Søen ligger på Sjælsøparkens grund ved Vestervang-indkørslen. En kæmpe stor gravemaskine har renset op i søen, hvor der ud over slam især var en mængde kviste og grene.

En af Sjælsøparkens beboere fortæller til AOB, at det nok er 25 år siden, at søen - som tilhører Sjælsøparken - sidste er blevet renset op, og nu trængte den altså igen til af få fjernet de mange nedfaldne grene. Det er en større udgift at få dette projekt gennemført, og det er Sjælsøparkens grundejerforening, som selv må afholde denne udgift.

OPDATERET:
Formanden for Sjælsøparkens Grundejerforening, Christian Spøer Sørensen, har uddybet forklaringen: “Søen renses for bevoksning og diverse ting, der ligger på bunden. Det er for at den kan ‘få det godt’ og få lov til at trække vejret igen. Den var ved at blive kvalt, og for at alt liv i den ikke skulle dø helt, bliver det udført.”

Det er primært kviste og grene, som maskinen fisker op fra bunden. Men dem er der også ret mange af. Foto: AOB

Det er primært kviste og grene, som maskinen fisker op fra bunden. Men dem er der også ret mange af. Foto: AOB

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET