Et trekantet sommerhus

Vi bringer her en sommerferieopgave, som du kan bruge nogle dage på at løse. 

Det dejlige trekantede sommerhus.

Det dejlige trekantede sommerhus.

SOMMEROPGAVE  Det drejer sig om en lidt speciel planløsning, som en bygherre havde fundet frem til. På grund af sommerhusgrundens geometri og størrelse måtte sommerhusets plan udformes som en trekant. Der var krav til en pæn stue, to kamre og et køkken - PLAN A. Da de ydre rammer var givet blev der ikke plads til et toilet - og det var jo ikke så godt. 

Så gik bygherren til en arkitekt, for at høre om han kunne løse problemet. Han rokerede lidt rundt på de enkelte rum - uden at ændre størrelsen på disse rum - og så fik han pludselig plads til et toilet - PLAN B. Hvordan kunne det lade sig gøre? Skriv til sommer-redaktionen: redaktion@blovstroed.dk, hvis du finder forklaringen.

Du får først løsningen om en uges tid! 

i3c.jpg