Endnu en hjertestarter i Blovstrød

Nu er der opsat en hjertestarter i den nordlige ende af Blovstrød, og som er tilgængelig døgnet rundt.

Hjertestarteren er placeret på gavlen af spejderbygningen ud mod Sandholmgårdsvej 29. Foto: Blackfoot Bloustrød

Hjertestarteren er placeret på gavlen af spejderbygningen ud mod Sandholmgårdsvej 29. Foto: Blackfoot Bloustrød

HJERTESTARTER  Blackfoot Bloustrød, der er hjemmehørende på det gamle Skovmarken Stadion - nu Allerød Spejdercenter og Skovmarkshytten - har i godt samarbejde med Allerød Kommune, placeret en hjertestarter udvendigt på spejdernes bygning.

Tidligere var hjertestarteren udelukkende tilgængelig, når der var spejdere i bygningen. Derfor rettede spejderne henvendelse til Allerød Kommune, der var med på idéen om at rykke hjertestarteren udenfor bygningen og fremover afholder omkostningerne til drift af hjertestarteren. 

Formanden for Blackfoot, Michael Timm, siger i den forbindelse: "Vi syntes det giver rigtig god mening, at hjertestarteren nu er tilgængelig for Blovstrød-borgerne døgnet rundt og er taknemmelige for Allerød Kommunes støtte til projektet".

Hjertestarteren findes på gavlen af spejderbygningen, som vender ud mod Sandholmgårdsvej 29.