Gå en champagnetur i Blovstrød

AOB fejrer sin 11-års fødselsdag med en lille konkurrence.

FØDSELSDAG  Den 5. juni (Grundlovsdag) har AOB 11-års fødselsdag, og traditionen tro afholder vi derfor en lille konkurrence. Der er tre præmier, som alle er en flaske champagne.

Se på nedenstående 12 fotos og fortæl på hvilke steder, der er en ALT OM BLOVSTRØD-mærkat. Du kan ikke se mærkaten på fotoet, men skal ud og gå en tur og finde de viste steder. Når du står ved den rigtige position, vil du meget let se mærkaten.

                                         Her er mærkaten, som sidder 3 steder i Blovstrød 

Som du ser nedenfor, er der i alt 12 muligheder, hvor mærkaten kan sidde, og ved tre af stederne er der 'gevinst'. Du må derfor rundt i Blovstrød og finde, hvor alle tre mærkater befinder sig, hvis du vil have chancen for at vinde en præmie.

Send oplysningerne pr. mail til redaktion@blovstroed.dk, så er du automatisk med i konkurrencen om en flaske god champagne. Der er i alt tre champagne-præmier.

Vi skal have svarene senest den 5. juni kl. 24:00, og redaktionen trækker lod, hvis der er flere end tre deltagere, som har gættet alle tre steder. Vinderne vil få direkte besked, men vi offentliggør også resultatet her på hjemmesiden. God jagt!

Her er de 12 steder, hvor de tre mærkater kan sidde:

1  Blovstrødhallen/Blovstrød Idrætsanlæg

2  Fritidsbyg

3  HusCompagniet: Grønningen + Frugtlunden

4  Blovstrød Svømmehal

5  REMA 1000, Blovstrød

6  Blovstrød Skole

7  Bonava: Drabæk Huse

8  Kongevejens Pizzeria

9  Blovstrød Sognegård

10  NETTO, Blovstrød

11  Allerød Privatskole

12  Blovstrødbageren/Rustik bageriet