To voldsmænd varetægts-fængslet

I forbindelse med en kidnapning på tankstationen i Blovstrød er to brødre blevet varetægtsfængslet.

To brødre på 22 og 27 år er blevet varetægtsfængslet i knap en måned i en sag om kidnapning af en ung mand ved Circle K her i Blovstrød. Foto: AOB

To brødre på 22 og 27 år er blevet varetægtsfængslet i knap en måned i en sag om kidnapning af en ung mand ved Circle K her i Blovstrød. Foto: AOB

VARETÆGTSFÆNGSLET  To brødre på 22 og 27 år er blevet varetægtsfængslet i knap en måned i en sag om kidnapning af en ung mand, der blev holdt fanget i en bil og kørt rundt i Nordsjælland i flere timer. Kidnapningen fandt sted på Circle K-tanken på Kongevejen her i Blovstrød tirsdag kort efter klokken 21 (LÆS HER). De nægter sig skyldige, skriver Frederiksborg Amts Avis, som uddyber sagen:

Bevæbnet med en lægtehammer indfandt de to brødre sig tirsdag aften på en tankstation og slog en tredje ung mand i hovedet flere gange, hvorefter de med lægtehammeren truede ham til at lægge sig ind en bil.

Derefter kørte de rundt med ham i Nordsjælland i to en halv time.

Undervejs blev han slået mellem 20 og 40 gange i ansigtet og på kroppen med både flad og med knyttet hånd. Han fik også slag med lægtehammeren, ligesom han blev sparket i hovedet.

På et tidspunkt i løbet af de to en halv time, stoppede overfaldsmændene ved Asserbo Plantage, hvor de tvang deres offer til at tage bukserne af og stikke en læbepomade op i endetarmen, mens de så på.

Amtsavisen skriver videre: Sådan lyder sigtelserne imod de to brødre, der fredag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. De nægtede sig ved den lejlighed begge skyldige, men dommeren valgte at varetægtsfængsle de unge mænd i 26 dage, frem til den 9. maj.

Efterforskningsleder Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi fortæller til BT, at de to fremstilles i grundlovsforhør fredag. "Sagen har ikke banderelationer, og vi mener motivet bunder i et opgør af personlig karakter," siger han endvidere.

I følge Ekstra Bladets oplysninger er begge de to mænd etniske danskere, og sagen kan dreje sig om uenigheder i forbindelse med en kvinde.

De to er sigtet for i alt fire forhold, herunder at have skaffet sig adgang til gerningsbilen ved at true dens ejer til at udlevere nøglerne til dem.

Da der formodes at være en tredje gerningsmand på fri fod i sagen, valgte dommeren efter begæring fra anklagemyndigheden at lukke dørene til grundlovsforhøret. Årsagen til den voldsomme kidnapning kendes derfor ikke.

Kidnapningen fandt - som nævnt - sted på Circle K-tanken på Kongevejen her i Blovstrød tirsdag kort efter klokken 21, og straks efter anmeldelsen satte politiet en eftersøgning i gang, og omkring midnat blev offeret fundet på en lille lukket vej i Lynge, hvor også bilen blev lokaliseret.

De to brødre blev anholdt torsdag eftermiddag ved 13-tiden.

Kidnapningen fandt sted på Circle K-tanken på Kongevejen her i Blovstrød. Arkivfoto: AOB

Kidnapningen fandt sted på Circle K-tanken på Kongevejen her i Blovstrød. Arkivfoto: AOB