Hvem er kunstneren, og hvor finder man dette fine billede?

Der er ikke tale om en almindeligt oliemaleri - og kunstneren er ukendt.

IMG_1015.jpg

Det spændende 'maleri', som vor fotograf har indfanget, er ikke et almindeligt oliemaleri, og kunstrene er ukendt. Sagen er den, at i forbindelse med stegningen af en lammekølle her i påsken, opstod der det billede på bradepanden, da stegen var taget af og serveret. Og dette kunne vor forograf ikke nære sig for at tage et foto af  - et  dekorativt billede.

                                          Lige inden at bradepanden skulle skylles ren, så                                           fotografen sit snit til  at tage et dekorativt billede.                                          Foto: AOB

                                         Lige inden at bradepanden skulle skylles ren, så 
                                         fotografen sit snit til  at tage et dekorativt billede.
                                         Foto: AOB