GODT NYTÅR!

‘Alt Om Blovstrød’s redaktion ønsker alle vore læsere et rigtig godt og lyst Nytår.

Foto: AOB

Foto: AOB

2018  Vi ønsker alle vores læsere et rigtig godt og lyst Nytår, og vi håber, at vi også i det nye år får ligeså megen kontakt med Blovstrød-borgerne, som vi har haft i år. 

Vi kan klart se, at flere og flere dagligt taster ind på blovstroed.dk, og vi registrerer samtidig, at kontakten til redaktionen bliver mere og mere udbygget. På Facebook havde vi ved sidste nytår 535 personer, som synes godt om Alt Om Blovstrød - men i år er dette tal steget med 140 til 675 personer, der synes godt om vor hjemmeside! Det er jo rigtig dejligt og gør, at vi vil fortsætte vort arbejde med hjemmesiden og skrive endnu flere lokale nyheder suppleret med fotos.

Hvis du også synes godt om hjemmesiden, så markér det på vor Facebook-side.