Stor interesse for villagrundene på Grønningen

Den nye villaudstykning 'Grønningen' er et tilløbsstykke, og der foreligger allerede nu oplæg til købsaftaler på 75% af grundene

Mere end 120 borgere var mødt op for at høre om mulighederne for at erhverve en grund med byggepligt på. Foto: AOB

Mere end 120 borgere var mødt op for at høre om mulighederne for at erhverve en grund med byggepligt på. Foto: AOB

VILLAUDSTYKNING  Den 1. marts havde Land Development og HusCompagniet inviteret interesserede borgere til et orienteringsmøde på privatskolen på Sortemosevej. Der var meget stor interesse for villaudstykningen og over 120 borgere var mødt frem, og utrolig mange havde på dette tidspunkt allerede reserveret en byggegrund med køb for øje. Ved orienteringsmødet deltog endvidere ejendomsmæglerfirmaet Home og pengeinstituttet Sparekassen Sjælland.

Nu oplyser Land Development, at der er udsendt 33 købsaftaler til potentielle købere - "En succeshistorie vi ikke havde drømt om," siger Jonas Berthelsen fra Land Development, som samtidig oplyser, at af de i alt 45 grunde er de første fem grunde købt, og hustyperne er valgt. Det er HusCompagniet, som kommer til at sælge, bygge og overdrage alle husene.

Lokalplanforslaget for området har været i høring i 8 uger, og skal behandles af Teknik- og Planudvalget i morgen, tirsdag den 14. marts, og det forventes, at den endelige plan godkendes af byrådet torsdag, den 30. marts.

Onsdag den 22. marts vil Land Development og HusCompagniet invitere interesserede til et nyt orienteringsmøde for udstykningen 'Frugtlunden', hvor man vil opføre 79 rækkehuse i 1- og 2-planer.

Vi henviser i øvrigt til vor artikel: Byggerier i Blovstrød