Næsten 60 deltagere til fastelavnsløbet i Tokkekøb Hegn

På trods af det fugtige vejr og mudrede stier i Tokkekøb Hegn deltog knapt 60 friske løbere i alle aldre i Allerød OrienteringsKlubs fastelavnsløb

Deltagerne var i alle aldre fra 2 år til 89 år – og efter turen i skoven var der tøndeslagning og varm kakao og fastelavnsboller i klubhuset i Blovstrød. Foto: Gert Lillevang Nielsen

FASTELAVNSLØB  På trods af det fugtige vejr og mudrede stier i Tokkekøb Hegn deltog knapt 60 friske løbere i alle aldre i Allerød OrienteringsKlubs Fastelavnsløb i dag, søndag.

Løbet var arrangeret af fire af Allerød OrienteringsKlubs dygtige 13-årige piger: Hedda Kärner Grooss, Hannah Gro Markussen, Amalie Ertmann og Figne Nielsen, og der var stor ros fra alle deltagerne til de unge arrangører.

På programmet stod dels pointløb, hvor det handlede om at samle så mange point (poster) i valgfri rækkefølge, som man kunne nå på en time, dels almindelige orienteringsruter på 3-8 km med forskellig sværhedsgrad.

Deltagerne var i alle aldre fra 2 år til 89 år – og efter turen i skoven var der tøndeslagning og varm kakao og fastelavnsboller i klubhuset 'Korthuset', som ligger i Blovstrød ved Sandholmgårdsvej.

Arrangørerne oplyser, at de populære søndagsarrangementer i Tokkekøb Hegn fortsætter hver søndag til udgangen af marts måned med start fra Korthuset i Blovstrød mellem kl. 10:00 og kl. 11:00 med efterfølgende frokost efter turen i skoven.