I dag: Sølvmedalje til Julius

På grund af et styrt blev det måske derfor 'kun' til sølvmedalje til Julius Johansen og Casper Pedersen

Julius Johansen styrtede midtvejs i løbet, da en rytter fra Kazakhstan kørte ind i ham.

Julius Johansen styrtede midtvejs i løbet, da en rytter fra Kazakhstan kørte ind i ham.

SØLV  Cykeltalentet Julius Johansen, der senest vandt guld i 4000 meter forfølgelsesløb, vandt i dag - mandag morgen - sølv ved parløb i Los Angeles. I den forbindese skriver Danmarks Cykle Union på deres hjemmeside: I World Cuppen i Los Angeles blev det til sølv for Julius Johansen og Casper Pedersen. 

Superglade for en andenplads
"Rytterne klarede sig rigtigt godt, Jeg synes bestemt, at det er en godkendt indsats, og vi er superglade for en andenplads," siger assisterende landstræner Martin Lollesgaard fra Los Angeles til Danmarks Cykle Union. 

Styrtede midtvejs
Julius Johansen styrtede midtvejs i løbet, da en rytter fra Kazakhstan kørte ind i ham. Julius Johansen kom dog tilbage igen, men det styrt kan have kostet førstepladsen. 

Nu har Julius Johansen og Casper Pedersen kvalificeret Danmark til VM i Hong Kong i april. Julius Johansen regner dog ikke med selv at køre VM, da holdet består af fem stærke ryttere, og de stærkeste skal køre de største løb.