To bandemedlemmer anholdt efter biljagt i Blovstrød

Nordsjællands Politi har i går aftes anholdt og sigtet to mænd for drabsforsøg

Nordsjællands Politi har sidst på aftenen fået fjernet den bil, som de to medlemmer kørte i. Et trafikskilt, som bilen påkørte, ligger stadig langs jorden. Foto: AOB

Nordsjællands Politi har sidst på aftenen fået fjernet den bil, som de to medlemmer kørte i. Et trafikskilt, som bilen påkørte, ligger stadig langs jorden. Foto: AOB

Nordsjællands Politi har i går aftes ved 21-tiden anholdt to personer - på henholdsvis 19 og 21 år - fra bandemiljøet, som begge er blevet sigtet for drabsforsøg. De to blev anholdt efter en kort biljagt, som endte i Blovstrød, oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi, Søren Bjørnestad, til Ekstra Bladet.

"Jeg kan bekræfte, at vi har haft en planlagt aktion i Allerød, og i den forbindelse har vi anholdt to personer fra bandemiljøet i en bil. Vi har fundet anledning til på baggrund af de fund, vi har gjort, at fremstille dem i morgen sigtet for overtrædelse af våbenloven og drabsforsøg," siger Søren Bjørnestad endvidere til Ekstra Bladet.

En del af politiets aktion fandt sted på Kongevejen i Blovstrød ved T-krydset Sortemosevej. Her stoppede biljagten brat, idet flugtbilen kørte ind i hegnet til Blovstrød Skole og nedlagde samtidig et trafikskilt.  

Aktionen har været planlagt et stykke tid, og der er blevet brugt massive politiressourcer i Nordsjælland torsdag aften.

Der har været pæn fart på, da bilen torpederede trafikskiltet ved T-krydset Kongevejen/ Sortemosevej. Foto: AOB

Der har været pæn fart på, da bilen torpederede trafikskiltet ved T-krydset Kongevejen/ Sortemosevej. Foto: AOB