Politiet søger vidner efter anholdelserne i Blovstrød

De to mænd, der blev anholdt i Blovstrød, har relation til rocker- og bandemiljøet, oplyser politiet, som efterlyser vidner til en koksgrå VW Polo. 

Nordsjællands Politi har sidst torsdag aften fået fjernet den bil, som de to medlemmer kørte i. Nu efterlyser man vidner,   som tidligere har set bilen andre steder  . Det var en   koksgrå VW Polo   med registreringsnummeret FC 47 841.   Foto: AOB

Nordsjællands Politi har sidst torsdag aften fået fjernet den bil, som de to medlemmer kørte i. Nu efterlyser man vidner, som tidligere har set bilen andre steder. Det var en koksgrå VW Polo med registreringsnummeret FC 47 841. Foto: AOB

EFTERLYSNING  Nordsjællands Politi efterlyser vidner i forbindelse med sagen, hvor politiet i torsdags aften anholdt en mand på 19 år og en mand på 21 år på Kongevejen ved T-krydset ud for Sortemosevej efter en biljagt. De to mænd blev sigtet for drabsforsøg og våbenbesiddelse, og de blev fredag varetægtsfængslet.

Politiet oplyser, at de to mænd har relation til rocker- og bandemiljøet, og at de i forbindelse med anholdelsen var kørende i en koksgrå VW Polo af nyere årgang påsat nummerplader med registreringsnummeret FC 47 841.

Nordsjællands Politi skriver i en pressemeddelelse, at de søger vidner, der kan have set bilen torsdag, den 12. oktober om aftenen i og omkring Allerød - og tillige, hvis man har set bilen i samme område i perioden fra tirsdag, den 10. og frem til torsdag, den 12. oktober. 

Da det kom til politiets kendskab i begyndelsen af uge 41, at der muligvis var en latent konflikt mellem forskellige grupperinger, er politiet også interesseret i, hvis man har set bilen andre steder som f.eks. i Helsingør, Nivå, Hillerød eller København.

Politiet har efterforsket sagen, men iagttagelser fra borgere kan muligvis være vigtige for at belyse sagen i fuldt omfang. Har man oplysninger til sagen, kan man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.