Kan vi gøre det bedre?

'Alt Om Blovstrød' har nu over 500 læsere på Facebook, som kan lide os!

Vi håbede en gang, at Alt Om Blovstrød kunne nå 500 "likes" på Facebook - og det er nu lykkedes! I relation til at vi primært kun 'servicerer' Blovstrød, hvor der er ca. 880 boliger, så synes vi faktisk, at det er rigtig fint.

Vi kan i øvrigt se, at mange af artiklerne når ud til langt over 200 personer - og nogle gange helt op til 4.000 personer på Facebook - fordi læserne kommenterer og deler artiklerne. Og det er vi glade for - tak for det!

Vi har løbende fået tilkendegivelser, at vi gør det godt - men kan vi sammen gøre AOB endnu bedre? Skriv til os, hvis du har kritik, eller hvis du har gode idéer, som kunne forbedre hjemmesiden.

Vidste du i øvrigt, at man kan søge på gamle artikler mm. i søge-feltet nederst på forsiden. F.eks. hvis du skriver 'blovstrød skole' kommer der omkring 25 artikler frem, som omhandler vor lokale skole.

Derudover har vi indført en ny funktion, hvor man kan læse alle tidligere nyheder, der er skrevet gennem tiden. Den finder du nederst på nyheds-siden.

Men som sagt - har du gode forslag til forbedringer af hjemmesiden så skriv enten til os på Facebook eller benyt vor email: redaktion@blovstroed.dk

  Den 6. april havde vi 400 læsere, som syntes godt om os, og på et halvt år har vi fået over 100 nye læsere, som har vendt tommelfingeren opad!

Den 6. april havde vi 400 læsere, som syntes godt om os, og på et halvt år har vi fået over 100 nye læsere, som har vendt tommelfingeren opad!