'Pink Party' i Blovstrød Sognegård

Det er nu på fredag, at Blovstrød-borgeren Rikke Bille holder 'Pink Party' til fordel for Kræftens Bekæmpelse 

Sidste år var der 50 damer, som deltog (fotoet). I år er der 'fuldt hus' med 65 tilmeldte damer. Arkivfoto:   Caroline Wolffbrandt

Sidste år var der 50 damer, som deltog (fotoet). I år er der 'fuldt hus' med 65 tilmeldte damer. Arkivfoto: Caroline Wolffbrandt

Traditionen tro holder Rikke Bille en lokal støttefest her i Blovstrød "Pink Party" til fordel for Kræftens Bekæmpelseskamp mod brystkræft.

I år er det nu på fredag, den 7. oktober i Blovstrød Sognegård.

Rikke Bille fortæller til AOB: "Det er nu 4. år, at jeg holder en sådan fest og det vokser fra år til år ! De to første år var i min stue pakket til randen med damer - og sidste år fik vi så lov at være i Sognegården, hvor 50 damer deltog. I år er vi oppe på 65 damer og må melde fuldt hus! Vi samler ind via entreen, samt et stort lotteri og auktion.

Følgende lokale har valgt at støtte os i år med præmier, mad, vin, ting til auktion: Rustikbageren i Blovstrød, Rema 1000 i Blovstrød, Den gyldne Zone v. Gitte Damgård, Martin H. Wolffbrandt - Blovstrøds Stemme og Grenen & Træet.

Endvidere får vi støtte fra: Mungo Park, Matas, Tamarind, Skjold Burne, Lene og Co, frisør Flemming Moldow, Via Roma Sko, Henriette Coaching, Kvickly, Brogaarden, Jacob & Jakob is, Henriettes Køkken, Roser er Røde, Ofelia Blomster, Bog & Ide, Imerco, Club Diva, Granhøjgård-Skovgård vine, Stengården, Weleda, Organic Skin, Lynge Akupunktur, Intersport, og Karin Hermansen."

Rikke Bille fortæller videre: "Hvis nogen har lyst at donere noget, kan man sætte det hos Rikke Bille, Kærvej 18, Blovstrød eller sende en mail: rikkebille@hotmail.com. Som tak får man et brev fra Kræftens Bekæmpelse og et logo til sin evt. hjemmeside."

Sidste år blev der indsamlet 32.500 kr., som Rikke Bille håber at slå. 

Sidste år var der rigtig mange fine gaver. Arkivfoto:   Caroline Wolffbrandt

Sidste år var der rigtig mange fine gaver. Arkivfoto: Caroline Wolffbrandt