Gæt dig til en god flaske champagne

I år fylder 'Alt Om Blovstrød' 9 år - og det vil vi fejre med en lille konkurrence, hvor du i år skal gætte forskellige oplysninger, som er nævnt på vor hjemmeside

Traditionen tro afholder vi en konkurrence, i forbindelse med at hjemmesiden har fødselsdag, og det er den 5. juni, hvor vi fylder 9 år. I år skal du blot rundt på hjemmesiden og finde oplysningerne.

Gå på opdagelse på vor hjemmeside
I år skal du gætte forskellige oplysninger, som har stået eller vist i vore artikler. Det gør du lettets ved at gå ind på forsiden (Tryk øverst på menu-linien på ordet BLOVSTROED.DK). Her vil du helt forneden se et søgefelt (Search), hvor du kan skrive et søgeord. Hvis du f.eks. skriver "gadekæret" vil du få 6 artikler, som omhandler dette emne. På denne måde vil du kunne finde frem til alle de stillede spørgsmål.

Den, der kommer tættest på antallet af rigtig gættede svar, vinder en god flaske champagne. Husk, at svarene på navnene skal være stavet rigtigt.

Hvis der er flere, som har gættet de samme rigtige løsninger – så trækker redaktionen lod blandt vore skarpsindige læsere.

Konkurrencen slutter på vores fødselsdag, fredag, den 5. juni (Grundlovsdag) kl. 24:00. Vinderen vil få direkte besked, men vi vil naturligvis også offentliggøre resultatet her på hjemmesiden.

Her er så de 12 spørgsmål:

Spørgsmål / Svar