'Åbent hus' i Center Sandholm

I år er det 30 år siden, at de første asylansøgere blev modtaget i Sandholmlejren

Porten til Center Sandholm står åben for alle på søndag. Foto: AOB

Når Center Sandholm inviterer til åbent hus i år, bliver det noget ganske særligt. Det er i år nemlig 30 år siden, at Sandholmlejren åbnede porten for de første asylansøgere.

Åbent hus-arrangementet er en god mulighed for at få et indblik i asylansøgernes hverdag. Man kan møde beboere, personale og frivillige, der har deres daglige gang på centeret, og man kan høre om den rollefordeling, der er mellem Røde Kors, Udlændingestyrelsen og politiet, der også arbejder på Center Sandholm.

Arrangementet finder sted nu på søndag, den 8. maj fra kl. 13:00 til 17:00, og der er rundvisninger hver halve time ved Røde Kors' personale og beboere. På programmet er også frivillige, som fortæller om de mange aktiviteter på centret. Endvidere formidles der generel information om Røde Kors' arbejde.

Alle er velkomne, og der bydes på kaffe, te og kage, men af hensyn til beboernes sikkerhed og privatliv må billeder kun tages efter aftale med beboerne.