Asylansøger taget med 18 bærbare computere og 11 iPhones

Pc'erne har fortløbende serienumre, så politiet mistænker, at de er blevet stjålet i en virksomhed, der har bestilt dem samlet

På Nymøllevej i Blovstrød blev en 17-årige cyklende asylansøger taget med 18 bærbare computere og 11 iPhones. Arkivfoto

På Nymøllevej i Blovstrød blev en 17-årige cyklende asylansøger taget med 18 bærbare computere og 11 iPhones. Arkivfoto

En 17-årige syrisk asylansøger, blev taget søndag morgen cyklende på Nymøllevej i Blovstrød med 18 bærbare computere og 11 iPhones blev stoppet af politiets patruljevogn. Han er efterfølgende blevet varetægtsfængslet til 18. februar.

Det skete ved et grundlovsforhør i Retten i Lyngby, hvor han er blevet sigtet for tyveri og indbrud pt. et ukendt sted, De 18 pc'er har fortløbende serienumre, så vi mistænker, at de er blevet stjålet i en virksomhed, der har bestilt dem samlet, siger Dan Houtved, vagtchef Nordsjællands Politi, der ikke kan fortælle, hvorvidt den 17-årige har erkendt tyveri og indbrud. Den 17-årige har folkeregisteradresse i Sandholmlejren.