Festlig fastelavnsfest ved Blovstrød Kirke

Der var stor tilslutning til den traditionelle fastelavnsfest ved kirken og med mange børn i festlige udklædninger

Der var ophængt fire farvestrålende fastelavnstønder til fordeling mellem de forskelliges alderstrin. Fotos: AOB

Der var ophængt fire farvestrålende fastelavnstønder til fordeling mellem de forskelliges alderstrin. Fotos: AOB

Blovstrød Kirke var fyldt med prinsesser, indianer, løver, snemænd, og der sås også en enkelt politibetjent, da der var fastelavnsgudstjeneste i dag. Efterfølgende blev der slået katten af tønden på forpladsen ved sognegården.

Der var rigtig mange børn, som var mødt frem i de mest fantasifulde udklædninger for at slå katten af tønden til de fire ophængte tønder. Undervejs var der festlig musik ved tambourkorpset, som spillede alle fastelavnsklassikerne, og orkestret fik også de fremmødte til at synge med på nogle af fastelavnssangene.

Kirkeværge John G. Andersen bød velkommen ved tøndeslagningen, og han startede med at rette en stor tak til spejderne for deres hjælp til opsætning af tønderne og til Dorthe Wager, der havde sørget for dekoreringen af tønderne, som var festligt udført af børnene i Tusindbassen.

Der var naturligvis også fastelavnsboller med varm kakao og saftevand til alle. Vor fotograf har her samlet nogle situationer fra dagen. 

DSC_7927.JPG