Nu åbner NCC-Bolig for orienteringen om Drabæk Husene

Hvis man skriver sig op nu, vil man blive præsenteret for boligplanerne, herunder materialevalg og andre elementer af projektet. De første boliger forventes sat til salg til sommer

Hvis man har lyst til at få medbestemmelse og indflydelse på projektet i det nye Blovstrød, så kan man kontakte NCC-Bolig, og vil så modtage en invitation til et panel kaldet 'Fremtidens Boligbyggeri'. Illustration: Svendborg Architects

Hvis man har lyst til at få medbestemmelse og indflydelse på projektet i det nye Blovstrød, så kan man kontakte NCC-Bolig, og vil så modtage en invitation til et panel kaldet 'Fremtidens Boligbyggeri'. Illustration: Svendborg Architects

På NCC-Bolig's hjemmeside kan man nu under 'Ledige boliger' finde Drabæk Huse omtalt, og man kan allerede nu skrive sig op, og så holder NCC dig løbende opdateret omkring projektet og inviterer til en speciel salgsstart. På hjemmesiden skriver man bl.a. om Drabæk Husene:

Det nye Blovstrød
Nyt boligområde med fokus på at skabe samhørighed og trygge rammer for familielivet med skole, daginstitution og rekreative områder er blot et stenkast væk.

Det nye boligområde kommer til at rumme ca. 78 rækkehuse. De første boliger forventes til salg i sommeren 2016 med indflytning i slutningen af 2017. Skriv dig op, så holder vi dig opdateret om det nye Blovstrød.

Horisont og himmel
Børnene kommer til trygt at kunne navigere i kendte omgivelser i en bølgende, kulturhistorisk landskabskulisse, hvor horisont og himmel er tilgængelige. Store rekreative fællesområder omkranser boligområdet, og et integreret stisystem gør områderne let tilgængelige.

Det grønne fællesskab
Grønne fællesrum byder velkommen til fremtidens nye Blovstrød. Grønningen, bestående af naturlegeplads og fælleshus, vil udgøre hjertet i det fælles rum. Stier, veje og grønne arealer mellem husene skaber naturlige opholdsrum for tryg leg og socialt samvær. Her færdes man blandt hvidtjørn, paradisæbler og kirsebærtræer.

De arkitektoniske tanker bag
Området er historisk set forbundet med teglværk, skov og åbne bølgende grønne enge. At bo i Blovstrød er et valg af natur, udsyn og højt til himmelen. Boligerne bliver tilpasset dette landskab, og bygges af naturlige materialer, der patinerer smukt. Desuden er der skabt en naturlig overgang mellem fælles og privat, så der både er mulighed for samvær og fordybelse, alt efter lyst. Boligerne vil have en bæredygtig profil og bliver svanemærkede. For at sikre, at der er plads til netop dig og din families behov, vil der være forskellige boligtyper at vælge mellem i henholdsvis et og to-plan.

Tæt på det hele
Skole (Blovstrød Skole) og daginstitution (Tusindbassen) er inden for gåafstand, og der er gode muligheder for sport i de nærliggende rekreative områder. Indkøbene kan let klares i Rema 1000 og Netto, der ligeledes er beliggende i gåafstand. Desuden er der hurtig adgang til Kongevejen, og ca. 6 min til Hillerødmotorvejen. Allerød Station er blot 2 kilometer væk på cykel, og fra stationen tager det 28 minutter i tog til Nørreport.

Din menig tæller
På hjemmesiden skriver NCC videre: Hvis du har lyst til at få medbestemmelse og indflydelse på projektet i det nye Blovstrød, så kontakt NCC-Bolig, og du vil så modtage en invitation til et panel kaldet 'Fremtidens Boligbyggeri'. Her vil du blive præsenteret for boligplaner, materialevalg og andre elementer af projektet, og har mulighed for at give dit besyv med, så vi sammen kan skabe de bedste boliger.