Hvis man piller ved Blovstrød Skoles struktur, vil det påvirke grundpriserne

Der er rigtig mange, som allerede nu har meldt sig ind i Facebook-gruppen 'Bevar Blovstrød Skole', og der er flere, som kommenterer kommunens planer.

Janus Lilholm Heie : " Hvis man ændrer strukturen på Blovstrød Skole vil det omgående påvirke grundpriserne i negativ retning ved de grunde, der bl.a. kommer til salg i 'Ny Blovstrød'-kvarteret."

Janus Lilholm Heie: "Hvis man ændrer strukturen på Blovstrød Skole vil det omgående påvirke grundpriserne i negativ retning ved de grunde, der bl.a. kommer til salg i 'Ny Blovstrød'-kvarteret."

En Blovstrød-borger, Janus Lilholm Heie fra Kornmarken, skiver på Facebook om Allerød Kommunens planer om at pille ved Blovstrød Skoles struktur:
"Det bør tages med i vurderingen den negative konsekvens en hel eller delvis lukning af Blovstrød Skole vil have på attraktiviteten af de mange grunde, der snart kommer til salg i 'Ny Blovstrød'-kvarteret.

Jeg er sikker på, at en reduktion på bare 5-10% i den gennemsnitlige salgspris på grundene vil koste kommunen betydeligt flere penge end en eventuelt driftsbesparelse på skoleområdet vil kunne opnå."

LÆS OGSÅ: 'Bevar Blovstrød Skole' åbnet på facebook