Blovstrød Skole bliver ikke en privatskole

Der har tidligere været rygter om at kommunen ville lukke Blovstrød Skole, som derefter skulle ændres til en privatskole. Dette bliver ikke aktuelt.

Blovstrød Skole bliver ikke en privatskole. Foto: AOB

Blovstrød Skole bliver ikke en privatskole. Foto: AOB

Tidligere på året var der rygter om at Allerød Kommune ville lukke Blovstrød Skole, som derefter skulle indrettes til privatskole.

Privatskole centralt i kommunen
En privatskole i Blovstrød vil dog aldrig komme til udførelse, idet en privatskole skal ligge centralt i kommunen, og allerede nu er der varmet op til en 'Allerød Privatskole' placeret i Engholm-området. En af initiativtagerne, Michael Nørregaard, oplyser, at der på nuværende tidspunkt er tilmeldt pænt over 200 elever, og planen er, at skolen åbner ved skoleårets start til næste år.

Nær Allerød Rådhus
Der er tale om en indretning i et privat lejemål i en erhvervsbygning tæt på Allerød Rådhus, og man håber, at projektet kommer på plads i løbet af efteråret. Michael Nørregaard uddyber: "Vi har fundet stedet, og vi er principielt enige med udlejeren samt enige om at søge dispensation fra lokalplanen."

Kommer til fornuft?
Nu håber Blovstrød-borgerne så blot, at politikerne kommer til fornuft og ikke piller ved Blovstrød Skoles nuværende status og således ikke lukker udskolingen. At have en folkeskole er hjertet i et lokalsamfund.