AI=Kunstig intelligens

Digital kunstner Andreas Refsgaard og psykolog Mads Korsgaard kaster lys over kunstig intelligens på Allerød Bibliotek.

Innovation, kreativitet og arbejdsliv i en tid med AI. Tema-illustration

KUNSTIG INTELLIGENS Du har højest sandsynlig hørt om fænomenet 'kunstig intelligens' (AI), for det er et af tidens absolut mest hypede fænomener. Men det er tit en noget skræmmende fortælling, vi får fortalt. Det er svært at argumentere imod, at kunstig intelligens i fremtiden formentligt vil tage styringen over mange af vores opgaver – og hvor placerer det så os mennesker? Bliver vi bare komplet overflødige?

Måske eksisterer der også nogle mere positive aspekter af den nye teknologi, hvor mennesket stadig er i centrum? Måske giver kunstig intelligens nogle helt nye muligheder for, at vi kan eksperimentere med teknologien? Måske kan vi rent faktisk benytte kunstig intelligens til at udvide vores menneskelige hjerne og dens kreative muligheder og råderum?

Lys over kunstig intelligens
Mange spørger: “Hvad er kunstig intelligens, hvordan fungerer det og hvordan kan vi bruge det som et værktøj til fx innovation eller kreativt arbejde?” Dét svarer digital kunstner Andreas Refsgaard og psykolog Mads Korsgaard på Allerød Bibliotek mandag, den 15. april. kl. 19:00 - 20:30.

Her vil de diskutere hvordan AI kan anvendes i kreativt arbejde og innovation, samt dens effekt på fremtidens arbejdsmarked og samfund. Chat GPTs rekordvækst illustrerer AI's hastigt voksende betydning hele vejen rundt.

Bestil billet hos Allerød Bibliotek kr. 75,-.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET