Fællesspisning i Blovstrød Sognegård den 18. april – nu med nye priser

Endnu en gang er der fællesspisning i Blovstrød Sognegård.

Menuen består denne aften bl.a..på kartoffel/porresuppe, en klassisk, cremet suppe med ristet bacon og purløg, en salat af dampede rosenkål med dressing af reduceret balsamico. Foto: Flemming Nyberg/AOB

FÆLLES SPISNING Endnu en gang er der fællesspisning i Blovstrød Sognegård, torsdag den 18. april kl. 17:30 - og nu med nye priser.

Menuen til fællesspisningen står denne aften på kartoffel/porresuppe, en klassisk, cremet suppe med ristet bacon og purløg, en salat af dampede rosenkål med dressing af reduceret balsamico, dild, parmesan og valnødder og så – selvfølgelig – brød, smør og gnavegrønt til børnene.

Spisningen begynder med en højskolesang hver gang og slutter med en aftensalme og efterfølgende godnathistorie i børnehøjde kl. 18:30- 18:45 - eller et glas rødvin, alt efter hvad man er mest til.

Det koster nu 85,- pr. person at spise med og 45,- for børn mellem 3-15 år. Tilmelding er bindende og sker ved til betaling til 805430 (Be My Guest Catering). Tilmeldingen skal ske senest d. 16. april og fordeles efter først til mølle.

Man kan se mere om årets øvrige datoer for fællesspisning, på Blovstrød Kirkes hjemmeside.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET