Nye tømmedage for beholdere til genbrug

Dette gælder for papir/plast, glas/metal og pap/karton.

Ændringen træder i kraft fra og med uge 17 (den 22.-26. april).Illustration: Flemming Nyberg /AOB

TØMMEDAGE. Tømmedagene for beholdere til genbrug af plast/papir, glas/metal og pap/karton ændres på mange adresser i kommunen. Ændringen træder i kraft fra og med uge 17 (den 22.-26. april). Man får notifikationer med de nye tømmedage, hvis man har tilmeldt sig beskedservice.

Ændringerne sker for at optimere indsamlingsruterne og reducere miljøbelastningen ved kørsel og indsamling af affald. Ekstratømninger af beholderne sker i perioden den 18. marts -31. maj, og disse tømninger sker uden forudgående besked fra beskedservice.

I forbindelse med omlægningen foretager vognmandsfirmaet ekstratømninger af mange beholdere, da der ellers vil være for langt interval mellem tømningerne. Ekstratømningerne foretages i perioden uge 12-22 (den 18. marts – 31. maj).

Få besked om dine nye tømmedage fra beskedservice
Når man er tilmeldt kommunens beskedservice, får man automatisk besked om de nye tømmedage enten pr. sms eller mail fra og med uge 17. Fra den 20. april kan man downloade overblik over de nye tømmedage. Det er en printvenlig PDF-kalender med tømmedagene via selvbetjeningsløsningen - Mit Affald.

Kontakt
Man kan Kontakte City Container A/S på telefon 7077 7670, hvis man har spørgsmål til ændringer af tømmedage.

SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET