Kravlegudstjeneste i Blovstrød

Der er babyboom i Blovstrød, og derfor vil Blovstrød Kirke nu også arrangere kravlegudstjenester med lørdagsbrunch.

Der vil fremover - hver anden måned - være lørdagsbrunch og kravlegudstjeneste i Blovstrød. Temafoto

Der vil fremover - hver anden måned - være lørdagsbrunch og kravlegudstjeneste i Blovstrød. Temafoto

KRAVLEGUDSTJENESTE Der er babyboom i Blovstrød, og derfor vil kirken nu ud over de almindelige pastagudstjenester også lave kravlegudstjenester cirka hver anden måned. Første gang er lørdag den 21. september kl. 9:30-10:15.

Sognepræst Kristine Krarup Ravn fortæller om de nye gudstjenester: ”De nye gudstjenester er særligt tænkt til de 0-5-årige, men der er selvfølgelig også plads til forældre, ældre søskende og bedsteforældre. Vi hører en kort fortælling, synger salmer, laver fagter og meget andet.”

Efter den korte gudstjeneste er der en lækker brunch i sognegården, som ‘Spisestedet’ i Blovstrødhallen står for.

kirke m farve.jpg

”Mange unge familier i Blovstrød er lige flyttet hertil fra bl.a. København og er vandt til let at kunne gå på café i weekenden og spise brunch,” fortæller oldfrue Gunhild Fjord og fortsætter: ”Caféer er der ikke så mange af i Blovstrød, men i samarbejde med ‘Spisestedet’ i Blovstrødhallen er det lykkedes os at byde på en lækker brunch i sognegården efter kravlegudstjenesterne.”

Brunch koster 75,- kr. for voksne og 40,- kr. for børn. De 0-3-årige er gratis. Tilmelding sker ved at overføre penge via MobilePay (Brunch + navn) til Blovstrød Kirke på 58 260 tirsdagen inden.


SYNES DU OM ARTIKLEN, SÅ TRYK PÅ HJERTET