Sogne- og opstillingssmøde i Blovstrød 

På søndag er der Sogne- og opstillingsmøde i Blovstrød Sognegård.

Ved mødet vil menighedsrådets medlemmer fortælle om deres arbejde i rådet og orientere om reglerne for det kommende menighedsrådsvalg. Foto: AOB

Ved mødet vil menighedsrådets medlemmer fortælle om deres arbejde i rådet og orientere om reglerne for det kommende menighedsrådsvalg. Foto: AOB

OPSTILLINGSMØDE  Blovstrød Kirke inviterer til Sogne- og opstillingsmøde omkring menighedsrådsvalget 2018. Mødet foregår søndag d. 2. september i Sognegården umiddelbart efter søndagens gudstjeneste, som begynder kl. 10:00.

Ved mødet vil menighedsrådets medlemmer fortælle om deres arbejde i rådet og orientere om reglerne for det kommende menighedsrådsvalg, som finder sted i november. Alle der måtte have lyst til at høre om og eventuelt deltage i menighedsrådets arbejde er meget velkomne.