Så er der jordbær ved Kongevejen

Nu er Sussi Øder igen på pletten med friske jordbær ved Kongevejen her i Blovstrød ved fritidshusudstillingen.

IMG_2026.jpg

JORDBÆRSALG  Langs flere landeveje sælges der i forsommeren bl.a. friske jordbær, ærter og nye kartofler - og i år gentager Sussi Øder fra 'Jordbærgården' sin succes fra sidste år ved sit salgsted fra Kongevejen ved fritidsbyg-udstillingen. 

Sussi Øder fortæller til AOB , at hun startede i lørdags med at åbne 'sommerbutikken' her i Blovstrød, men måtte i løbet af dagen ret hurtig lukke igen, idet alle jordbærene meget hurtigt blev revet væk, og der var således udsolgt.  

"Jeg har altid min hund 'Tebby' med - den er nemligt mit logo, som alle mine faste kunder kender og ved, at det er kvalitetsvarer jeg sælger," siger Sussi Øder. 

                             "Hunden 'Tebby' er altid med - den er nemligt mit logo, som                              alle mine faste kunder kender og ved, at det er kvalitetsvarer                              jeg sælger," siger Sussi Øder. Foto: AOB   

                             "Hunden 'Tebby' er altid med - den er nemligt mit logo, som
                             alle mine faste kunder kender og ved, at det er kvalitetsvarer
                             jeg sælger," siger Sussi Øder. Foto: AOB   

Ud over friskplukkede jordbær fra Jordbærgården i Tulstrup sælger Sussi Øder også nye økologiske kartofler - senere kommer der også ærter.