Her er Blovstrød Skole

I mange år har gæster, som kom udefra ikke rigtig kunnet finde Blovstrød Skole, idet der ingen steder var skiltet til skolen. 

Kommer man på Kongevejen eller fra Sortemosevej, er man nu ikke længere i tvivl om, hvor Blovstrød Skole ligger. Foto: Bo Thorenfeldt Poulsen

Kommer man på Kongevejen eller fra Sortemosevej, er man nu ikke længere i tvivl om, hvor Blovstrød Skole ligger. Foto: Bo Thorenfeldt Poulsen

SKILTNING  I mange år har gæster, som kom langvejsfra og skulle holde møde på vores skole, ikke rigtig kunnet finde vej til Blovstrød Skole, idet der ingen steder var skiltet til skolen. Bor man i Blovstrød, er man selvfølgelig ikke i tvivl, men sidste år har kommunen dog besindet sig og ofret skiltning til vores kommuneskole. 

For at der ikke skal være tvivl, har skolen nu også selv sat et stort skilt op på facaden af gymnastik-bygningen, som vender ud mod Kongevejen. Skiltet er med til at vise omverden, at her ligger en skole.

Blovstrød Skole bliver omtalt i salgsmaterialet til de forskellige byggerier på vestsiden af Kongevejen (Drabæk Huse, Frugtlunden og Grønningen), og skolebestyrelsen har vurderet, at det er vigtigt, at synliggøre skolen for potentielle borgere i Blovstrød. 

                               Skolens logo blev i øvrigt i sin tid tegnet af Grith Nørholk. 

                               Skolens logo blev i øvrigt i sin tid tegnet af Grith Nørholk.