Nu starter sommersæsonen hos Ninas Naturcafé

Alt er klar ved naturcaféen i Kirkelte, og man kan nu bl.a. nyde en kop kaffe med hjemmebag på terrassen eller i glashuset. 

Nina Dolriis: “Ved hjælp af alle mine gode samarbejdspartnere kan vi endnu engang præsentere et rigtig flot og varieret sommerprogram.” Foto: AOB

NATURCAFÉ  I dag, onsdag, den 25. april åbner Ninas NaturCafé i Kirkelte for sommeren. Sletten Sangkor synger sæsonen i gang kl. 15:00, og Nina Dolriis håber på lunt forårsvejr, så alle de små lam vil hopper lystigt rundt ude på marken.

I en  pressemeddelelse fortæller Nina Dolriis: “Ved hjælp af alle mine gode samarbejdspartnere kan vi endnu engang præsentere et rigtig flot og varieret sommerprogram. 

Koncert med Erik Grip
Ud over fredags-café-arrangementer, midsommer-marked, en 'Tea Time'-eftermiddag og ture med hestevogn i parforce-jagtskoven er årets store musik-arrangement med Erik Grip den 28. juli.

Der er også fåreklipning, ture og motion i naturen, sang m.m., og vanen tro mindre udstillinger af kunstnere."

Nina Dolriis fortæller: "Der vil som sædvanlig være servering af hjemmebagte kager og lette frokostanretninger, plus økologiske øl fra 'Det Våde Får' med en særlig øl-smagning den 22. september." Foto: AOB

Caféen har åbent til den 30. september og hele programmet kan ses på naturcafe.dk.