Fodgængerfelter ved Kongevejen

Markering af hvide fodgængerstriber ved krydsningsmulighederne på Kongevejen - det må være en rimelig billig løsning.

Der er tre steder på Kongevejen, hvor man kunne ønske sig fodgængermarkering som denne. Foto: AOB  

Der er tre steder på Kongevejen, hvor man kunne ønske sig fodgængermarkering som denne. Foto: AOB 

FODGÆNGERFELTER  "Det er en god idé med krydsningsmulighederne og skiltning med 'krydsene cyklister' ved Sjælsø Allé. Men det ville være rart at udvide disse steder med fodgænger-felter inkl. nede ved Blovstrød Byvej-udkørslen." Det skriver vor læser, Alex Emil Munkhaus, i forbindelse med vor artikel tidligere i denne uge om krydsnings-mulighederne ved Sjælsø Allé - LÆS HER

Alex Emil Munkhaus fortsætter: "Jeg synes man kan holde længe og vente på at krydse, fordi bilerne ikke er søde til at holde tilbage i myldretiden. Det behøver ikke være med lysregulering - men bare med markering af hvide fodgængerstriber på vejen. Det må være rimelig billigt, og en væsentlig forbedring for de bløde trafikanter. Specielt nu med alle de nye udstykninger på den anden side af Kongevejen."

Vi vil lade spørgsmålet gå videre til 'Teknik og Drift'.