Nytårsbal igen i 2019

Lørdag, den 19. januar afholdes der nytårsbal i Nordsjællands Konference- Centers store og flotte hal for alle borgere.

Siden Allerød Kommune i 2010 stoppede med at afholde nytårskoncert og nytårsbal i Blovstrødhallen, er det frivillig borgere, som har overtaget initiativet.

Siden Allerød Kommune i 2010 stoppede med at afholde nytårskoncert og nytårsbal i Blovstrødhallen, er det frivillig borgere, som har overtaget initiativet.

NYTÅRSBAL  Allerød-borgeren Mogens Hoffmann, der er medarrangør af årets Nytårsbal, fortæller til Allerød Nyt: "Der bliver et flot og festligt nytårsbal lørdag, den 19. januar 2019 i Nordsjællands KonferenceCenters store og flotte hal."

Mogens Hoffmann fortsætter: "Der er engageret et 20 mands danseorkester, som vil spille party- og dansemusik af enhver slags. Vi har lagt stor vægt på, at der er varieret musik, så alle kan komme ud at danse. Traditionen tro vil der også blive danset Les Lanciers.”

“Der har gennem de sidste 17 år været nytårsbal i Allerød, de første 10 år arrangeret af Allerød Kommune i Blovstrødhallen og de sidste syv år i privat regi. De tidligere arrangører ønskede ikke at forsætte, men vi syntes, det var kedeligt, hvis traditionen skulle stoppe, så da Nordisk KonferenceCenter spurgte, om min kone og jeg ville være med til at arrangere nytårsballet 2019, blev vi glade og sagde straks ja," siger Mogens Hoffmann og tilføjer:

"Vi håber at se rigtig mange til en festlig aften, hvor man først får noget godt at spise, og derefter er der masser af dans. Alle er hjertelig velkomne."

Man kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden www.NOKC.dk, hvor man også kan se, hvordan man tilmelder sig - og man kan tilmelde sig allerede nu.

nytårsbal-plakat.jpeg