Røveri mod Rema 1000 på Kongevejen i Blovstrød

Politiet betegner røveriet som værende af særlig farlig karakter.

Tre mænd truede i Rema 1000 med en pistol ved røveriet i går.   Politiet har allerede nu nogle gode spor at arbejde ud fra.   Foto: AOB

Tre mænd truede i Rema 1000 med en pistol ved røveriet i går. Politiet har allerede nu nogle gode spor at arbejde ud fra. Foto: AOB

RØVERI  Tre mænd truede sig med en sølvfarvet pistol til 2000 kr. i kontanter, da der i går, søndag kl. 20:35, var røveri mod Rema 1000 på Kongevejen i Blovstrød.

Nordsjællands Politi betegner røveriet som værende af særlig farlig karakter, og oplyser, at de tre mænd alle var maskeret med elefanthuer.

I følge Amtsavisens oplysninger, så flygtede de tre mænd fra røveriet i Rema 1000 via butikkens parkeringsplads i retning mod Blovstrød Kro. Derudover har politihunde sidenhen sporet sig frem til, at der har holdt en flugtbil på parkeringspladsen ved Blovstrødhallen, mens bilens fabrikat og udseende stadig er ukendt.

Med sig fik de et kontantbeløb på 2000 kroner, som de gemte i en sort rygsæk. Umiddelbart har de ikke røvet andet end kontanter.

"Det her er noget, vi ser meget alvorligt på. Det er selvsagt voldsomt ubehageligt at blive truet med en pistol, bare fordi man passer sit arbejde, og derfor går vi allerede nu ud og beder borgerne om at henvende sig, hvis de har bemærket noget," fortæller politikommissær Morten Riisager fra Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De tre mænd beskrives alle som almindelig af bygning, omkring 180 høj og var på gerningstidspunktet iført mørkt tøj og mørk maskering. Dog vides det, at den enes elefanthue var grøn og sort.

Derudover talte to af gerningsmændene arabisk med dybe stemmer, mens den tredje muligvis også talte arabisk men med en dansk accent. Det var samtidig også ham med den danske accent, som var bevæbnet med en sølvfarvet pistol.

"Vi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har set noget i området, da røveriet fandt sted. Det med hellere at ringe 114 én gang for meget end én gang for lidt gælder også i dette tilfælde. Vi har dog allerede nu nogle gode spor at arbejde ud fra, men af hensyn til den videre efterforskning, holder vi vores viden for os selv på nuværende tidspunkt," slutter Morten Riisager.