Frugtlunden og Grønningen tager form

En salgspavillon er nu åbnet for Frugtlunden og Grønningen, hvor de første huse bliver klar til indflytning marts/april næste år

Sådan forestiller arkitekterne fra HusCompagniet sig, at rækkehusbebyggelsen ved Frugtlunden vil tage sig ud. Bemærk at bebyggelsen indpasser sigt til det faldende terræn.   Illustration: HusCompagniet

Sådan forestiller arkitekterne fra HusCompagniet sig, at rækkehusbebyggelsen ved Frugtlunden vil tage sig ud. Bemærk at bebyggelsen indpasser sigt til det faldende terræn. Illustration: HusCompagniet

HUSSALG  Nu har HusCompagniet åbnet deres salgspavillon på Østre Teglværksvej, og der er åbent hver søndag fra kl. 11:30 til 12:30. Herfra kan man få salgsmateriale mm. vedr. de kommende rækkehusene ved Frugtlunden og villabebyggelsen på Grønningen, som opføres på den tidligere kirkejord.

I søndags åbnede HusCompagniet deres salgspavillon på Østre Teglværksvej. Og allerede nu er der stor interesse for firmaets villaer og rækkehuse. Foto: AOB

I søndags åbnede HusCompagniet deres salgspavillon på Østre Teglværksvej. Og allerede nu er der stor interesse for firmaets villaer og rækkehuse. Foto: AOB

I forbindelse med åbningen af salgspavillonen er der ved den første søndag solgt/reserveret 12 rækkehuse ved Frugtlunden, og ved Grønningen er der af 45 villaer/grunde kun 13 stk. tilbage at vælge i mellem.

Inden HusCompagniet havde åbnet salgspavillonen ved Grønningen i søndags, var der af 45 villaer/grunde kun 13 stk. tilbage at vælge i mellem. Illustration: HusCompagniet

Inden HusCompagniet havde åbnet salgspavillonen ved Grønningen i søndags, var der af 45 villaer/grunde kun 13 stk. tilbage at vælge i mellem. Illustration: HusCompagniet

Afdelingsdirektør, Søren Ravn, fra HusCompagniet siger til AOB: "Det går rigtig godt med salget, som er meget tilfredsstillende taget i betragtning, at vi først lige er begyndt annoncering i aviserne for Allerød og Hillerød, og vi er ikke engang startet på annonceringen i København endnu.

Vi forventer at starte opførelsen af villaerne på Grønningen, så de kan stå færdige til indflytning marts/april 2018. Rækkehusene på Frugtlunden startes op omkring oktober måned, og de første kan så flytte ind omkring juni 2018."