Netto planter hæk

Netto ved Kongevejen har haft svært ved at få hækken til at gro langs p-pladsen - nu prøver de igen 

Netto har nu for tredje gang plantet en hæk mellem parkeringspladsen og Kongevejen. Foto: AOB

Netto har nu for tredje gang plantet en hæk mellem parkeringspladsen og Kongevejen. Foto: AOB

FORÅRSPLANTNING  Man må sige "alle gode gange tre". For det er tredje gang, at Netto nu forsøger at plante en hæk mellem parkringspladsen og Kongevejen. I følge lokalplanen for denne parcel kræves der opsat en hæk ud mod Kongevejen og Byagervej. Det udførte Netto også i sin tid, men den blev til sidst kvalt af ukrudtet, og der blev derved et plant grønt bælte fra parkeringspladsen og ud til fortovet

Dette medførte, at nogle bilister benyttede den nemme løsning, at køre direkte ud på Kongevejen fra parkeringspladsen til fare for Kongevejstrafikken. Andre kunder parkerede direkte på Kongevejens fortov og gik ind over det grønne bælte og handlede - det var jo den hurtigste løsning!

Kommunen bad efterfølgende Netto om at genetablere hækken, hvilket skete - men den overlevede ikke græsslåmaskinens skarpe knive. 

En ny henvendelse til dagligvarebutikken har nu medført, at Netto igen har plantet en hæk og har samtidig udlagt en siveslange, så planterne får det fornødne vand. Man må håbe, at hækken får lov til at overleve og blive stor og stærk.