Finalestævne ved Blovstrøds tennisbaner

Hele lørdagen var der gang i de gule tennisbolde på Blovstrøds tennisbaner, da BTKs finalestævne blev afviklet

Der blev spillet finale-turnering det meste af lørdagen, og rigtig mange hold var i gang - nogle flere gange.  Foto: AOB

Der blev spillet finale-turnering det meste af lørdagen, og rigtig mange hold var i gang - nogle flere gange.  Foto: AOB

Hen over sommeren kører Blovstrød TennisKlub en turnering, som munder ud i finaledagen, som altid er sidste lørdag i september - og det var netop i lørdags, hvor AOB var på besøg. På den dag spilles der finaler i alle rækker, så nogle spillere kan komme til at spille flere kampe. Dagen slutter af med en middag i Blovstrødhallens 'Sportscaféen' for alle medlemmer, der er interesseret.

Den nye formand, Gunnar Olsen, fortæller, at det er en social og hyggelig klub med mange 50+. Et af formålsparagrafferne er bl.a., at arbejde med aktiviteter, der forbedrer det sociale sammenhold imellem medlemmerne.

"Men vi vil gerne have flere yngre medlemmer og også gerne børn, da fremtiden ikke ligger i alle de ældre," siger Gunnar Olsen og fortsætter:

"Vi har standerhejning sidste søndag i april, og her er der lidt morgenmad, flaget hejses og banerne åbnes. Banerne lukkes sidste lørdag i oktober, hvor borde og bænke pakkes ind i vores klubhus.

Hver onsdag er der hyg-in hvor alle medlemmer kan komme og spille. Der skiftes makker hver 1/2 time, så man kan lære flere ny af kende. Efter 1 1/2 time stopper vi, tænder grillen og spiser vores medbragte mad. Det er en rigtig hygelig aften. Fremmødet er næsten altid 12-15 medlemmer og ca. 10 til spisning."

Der var slag i ketcherne - hele dagen.                     Formanden for BTK Gunnar Olsen. Foto: AOB

Der var slag i ketcherne - hele dagen.                     Formanden for BTK Gunnar Olsen. Foto: AOB

Gunnar Olsen fortæller videre: "I juni har vi en lørdag, hvor vi spiller en social turnering i klubben. Den varer det meste af dagen og slutter med middag på den kinesiske restaurant i Allerød. En god og hyggelig dag.

Den 13. august har vi fødselsdag og ved den hyg-in-aften giver klubben vin til maden."

"Som man kan se, så foregår der meget for dem der gider at deltage. Kontingentet er billigt, idet prisen for voksne er kr. 600 og kr. 200 for unge indtil 25 år - så alle kan være med. Det findes nok ikke meget billigere i Nordsjælland," slutter formand Gunnar Olsen.

På BTKs hjemmeside kan man læse meget mere: btk-tennis.dk