Stor tilslutning til årets høstfest ved Blovstrød Kirke

Rigtig mange børn deltog ved årets høstfestgudstjeneste og efterfølgende arrangement i præstegårdshaven

Ved gudstjenesten medvirkede kirkens kor samt det nyetablerede børnekor ved   Rosemaria Rex. Foto: AOB

Ved gudstjenesten medvirkede kirkens kor samt det nyetablerede børnekor ved Rosemaria Rex. Foto: AOB

Året høstgudstjeneste i Blovstrød Kirke og efterfølgende æblesaftbrygning og bagning af bålpandekager mm. var et tilløbsstykke og var præget af rigtig mange aktive børn og unge, hvor alle nød det smukke efterårsvejr. 

Man begyndte kl. 11:00 med en festlig gudstjeneste i det smukt pyntede kirkerum, hvor alle børnene bar høstens gaver ind i den helt fyldte kirke. Ved gudstjenesten medvirkede kirkens kor samt det nyetablerede børnekor ved Rosemaria Rex.

Efterfølgende fortsatte man i præstegårdshaven, hvor man traditionen tro bagte bålpandekager og pressede æbler til æblesaft. Endvidere blev der serveret pølser og brød fra Anjas pølsevogn.

Senere var der auktion på alle de høstgaver, som var bragt til kirken. Forinden sang man Mogens Falk's høstvise komponeret netop til denne lejlighed. Det var Martin Ravn, som stod for auktionen, der bragte en hel del penge ind til soldaterhjemmet i Høvelte.

En meget fin eftermiddag, hvor mange Blovstrød-borgere mødte op med børn og børnebørn.

Vor fotograf var også tilstede, og ud over, at han fik bagt en pandekage og smagt på æblesaften, fik han også taget en del billeder, som vi bringer et udsnit af nedenfor.

2xæbler.jpg